| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Dvouletí do školky: Nejdou zájmy rodičů proti zájmům dětí?

Chápu, že děti jsou na prvním místě, ale kdyby byla pravda to, co píše autorka byla by většina dětí ve vyspělé Evrobě a západních zemích citově vyprahlá!!! kde jinde než u nás je mateřská až 4 roky??? podívejte se třeba do Anglie a Německa všude mají na hlídání chůvičky. Z vlastní zkušeností vím, že pravda je poněkud jinde.Např má švagrová má 3 děti je v domácností už 20 let děti chodily do školky až od pěti let,aby byly aspoń trochu připravené na školu,ano maminka se s nimi mazlila,ale dětičky si ještě ani v druhé třídě neuměly utřít zadeček, když to řeknu hodně tvrdě vyrostli z nich rozmazlení nesamostatní kluci závislí na své matce a to je bohužel největší problém tzv militantních matek. Podle mě je to úplně o něčem jinem, vždyď jsou matky, které jsou s dětmi doma a přesto se jim nevěnuji a jsou matky, které třeba musí své děti odložit na pár hodin denně a přitom jsou výborné matky, jen prostě nemají jinou možnost. Také Já si pamatuji, že když jsem byla na mateřské, tak jsem byla ráda, když mi dceru někdo pohlídal, potom jsem nebyla tak protivná a přetažená, když chodila do školky více jsem si vážila společných chvil a ikdyž se semnou má matka nikdy nemazlila, já bych dceru kolikrát samou láskou snědla:-))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.