Já bych své dítě od dvou taky do školky nedala, ta instice mi vzhledem k počtu dětí ve třídě a ke své celkové neflexibilitě přijde vhodná až tak pro čtyřleté dítě. Ale dala jsem ho do miniškoličky, kde bylo tak 7 dětí, paní učitelky byly dětmi milovány, vychovávaly velmi nenásilně, my rodiče jsme byli hodně do chodu zapojeni atd. Takže podle mě je to o konkrétních podmínkách v těch školkách. Jestli se zkopíruje to co tam teď je udělají se třídy pro dvouleté děti, tak to je špatně. Pokud se podmínky přizpůsobí, tak by na tom mohly vydělat i méně zralé tříleté děti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.