Firsty...myslím, že to jsi trochu přehnala " hlavně aby měli dostatek sociálních dávek". Teď skoro abych si připadala jak nějaká socka, že jsem s dětmi byla a nyní opět s jedním jsem doma. Před ani ne tak moc lety zpátky ( tak 8 ??) byla mateřská 2600 kč !!!!! a za tuhle almužnu jsem doma byla 6 let !!! ( dětem je nyní 12 a 10 let). Teď si s 7600 kč můžu připadat jak královna ....beru to tak, že dětem věnuji čas a to se projeví na našem vztahu a je to celkově investice do budoucnosti. Myslíš, že kdyby rodičák byl 1000 kč že bych s nima nebyla doma? Omyl. Prostě moje přesvědčení je, že s malým děckem minim. do 3 let má být máma ( táta) a žádná výše sociálních dávek nebo čeho to neovlivní....je teda fakt, že zrovna díky manželovu příjmu nemusíme jíst trávu , ale i právě proto se mě tvoje formulace " matka co je s dítětem doma = vyžírka státu " vůbec nelíbí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.