Má a hlavně měla dost kontaktů: Tchán a tchýně jsou hlídací jenom trochu, ale jsou hodně společenští (bývalo až moc).
Pak žena chodila do jakéhosi domácího kroužku maminek s více dětmi, řada v NRP, kde si svěřovali radosti a starosti. Bylo to v rámci církve. Nějaký čas jsme pracovali já i ona v církvi ve "službě dětem", tj. dělali jsme nedělní Bohoslužby a programy pro děti. Scházeli jsme se s ostatními z této služby. Nějaký čas se scházeli rodiče ze třídy dcery poměrně pravidelně. Pár let jsem i já dělal vedoucího takového domácího kroužku (takového mini-pastora), takže kolem nás bylo spoustu lidiček.
To z čeho by se dalo začít blbnout byla ta spousta nemocí dětí a LMĎácký hypersuperhyperaktivní synek (byl jak částice, buď znáte rychlost a nebo polohu, ale nikdy oboje). V tom nám rozuměli jen lidi z NRP...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.