| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Dvouletí do školky: Nejdou zájmy rodičů proti zájmům dětí?

No, Rozárko, tvoje příspěvky mi vyznívají tak, že matka, která dá dítě do jeslí, či do školky, je hyena. Možná tě překvapí, že hyeny jsou jedny z nejlepších a nejobětavějších rodičů mezi faunou. Nicméně to, zda je dítě vychované nebo ne, není vina toho, že chodí do školky, či jeslí. Převážnou roli v tom hraje povaha rodičl a snaha se dětem věnovat. Já nevím, ale představa, že dětem nemohu nabídnout kroužky, které je baví a nebo, že nemůžeme třeba do ZOO, či divadýlka či na pěknou dovolenou (Finančně je celkem jedno jestli k moři nebo do krkonoš) jen proto, že na to nemám peníze, je pro mě celkem děsivá. Chodím do práce, abych nemusela vymetat pískoviště apod. a mohla dětem a sobě ledasco dopřát a aby jsme si to mohli užít. Rozhodně se necítím jako krkavčí matka a to jen proto, že jsem šla v půl roce mimina do práce. Nechodím každý den a naštěstí mám velmi slušně placenou práci, aby se mi to vyplatilo. A taky vím, že takové štěstí každá maminka nemá. Myslíš si, že maminky, které si na mateřské třeba zvyšují vzdělání a třeba dítě na dva dny v týdnu dají do jeslí jsou karieristky? Já si to tedy nemyslím, ale pouze kolikrát pouze posilují svoji pozici, aby se mohli vrátit do práce. Nevím,ale budeš spokojená až budeš po osmi letech doma schopna sedět třeba 8 hodin v Tescu za kasou a to jen proto, že jsi si užívala osm let doma?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.