Tak mě napadlo, že by si vlastně všichni rodiče, co dítě šoupli v šeti měsících až roce do jeslí, měli vychutnat na stará kolena nějakou "libovou" LDM. Měli by se tam "moc fajn", čtyřikrát denně by dostali jídlo(namixované vše dohromady i s kompotem), třikrát denně by je přebalili, když by se posrali mimo přebalovací režim, měli by smůlu a v exkrementech by leželi půl dne, než by je pečovatelka těsně před návštěvou přebalila.Jejich děti by byly spokojené, jak se jim vléčebně líbí,zřejmě podle šťastného výrazu v očích, když by je přišly jednou za čas navštívit...Vždyť tam mají telku a jsou v kolektivu.No ony to přece jinak udělat nemůžou, pečovatelka by byla moc drahá a oni potřebují jezdit na dovolenou k moři a chodit za zábavou, což by jim péče o stárnoucího člověka neumožňovala...A co by měly výčitky, vždyť ty argumenty jsou dost podobné, jako měli jejich rodiče, když je dávali do jeslí...
Tohle mě napadlo po děsivých zkušenostech jedné mé příbuzné z jednoho podobného zařízení..slíbila jsem jí, že jí tam nikdy na stará kolena nestrčíme.