Ano, věřím tomu, že když mě raději dají na LDN a našetří vnoučeti na školné (a všechny poplatky kolem VŠ) udělají lépe. Není to tak dávno, co mi dcera dostudovala veterinu, ještě bez školného a nestačila jsem se divit, za co všechno se platí. My na tom finančně nejsme špatně, svým způsobem to pro nás byl pakatel, ale pro řadu rodin by toto studium bylo likvidační. A je potřeba vzít v úvahu i fakt, že zrovna veterina je docela náročný typ školy, takže dcera si zrovna moc přivydělávat nemohla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.