S tebou tezko diskutovat, ja vubec nepsala o batolatech a jejich odkladani do jesli, protoze sama jsem proti tomu, akorat bych ty lidi smahem a sproste neodsuzovala jako ty, protoze neznam duvody, ktere je k tomu vedou. Hlavne tam vubec nevidim souvislost, znam par pripadu, precti si, co tu pisou ostatni, existuji i deti brzo odlozene, ktere presto maji svoje rodice rady. Existuji deti, kterym rodice dali vsechno a soupli je do DD. A je jiste nadmiru chvalyhodne, ze se ve sve rodine starate o stare a nemohouci, to nepopiram. Ja jenom za sebe pisu, ze ja to svym detem udelat nechci a budu delat vse proto, aby mi tu prdku jednou utirat nemuseli. Ze to ceka me, protoze moji rodice nic nemaji, s tim jaksi pocitam, ale nadsena z toho nejsem. A stale trvam na tom, ze sobeckost vidim v tom, kdyz si nekdo porizuje deti s tim, aby se o ne jednou postaral. Driv to tak jiste chodilo, dnes uz je doba a moznosti jine. Kdyby mi muj partner pred pocetim rekl, ze chce dite z tohoto duvodu, dite bychom spolu jiste nemeli.
Předchozí