| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Dvouletí do školky: Nejdou zájmy rodičů proti zájmům dětí?

Překvapilo mě množství příspěvků, co se tu na toto téma od včerejška objevilo.
Nestíhám číst všechno, tak odpovím jen na něco..
Přirovnání jeslí s LDN mi přijde celkem na místě z toho důvodu, že ani kojenec, ani starý člověk, se dobrovolně nemůže rozhodnout zda tam chce být...Kojenec, ani starý člověk s pokročilou stařeckou demencí se ani k tomu není schopen vyjádřit, nepoví jak je tam s ním zacházeno...a že je v mnohých LDN díky nedostatku pracovních sil zacházení s těmito lidmi NEDŮSTOJNÉ, není potřeba rozvádět. Vzpomeňme dokument o jedné LDN, kde koupali asi 10 lidí v jedné vodě, kterou se navzájem všichni infikovali(vyrážky, plísně)...mixovali jim vše dohromady(kompot, řízek, brambory).
V tomhle vidím tu podobnost...tedy v tom, že o malé dítě i starého člověka je pečováno podle nějakého interního režimu, ne jeho individuálních potřeb. Cizí žena prostě signály cizího dítěte hůře pochopí...pokud jich má na starost 15, tak na to ani nemá čas. Můj sourozenec prý v jeslích jednou hrozně plakal a chtěl "bubo", tak mu cpali bonbóny..když se zeptali mámy po "zavíračce" co že to půldne tak chtěl, tak jim oznámila, že pití...takže vlastně půldne žíznil...No a o tom to je.
Mohlo mě napadnout, že toto citlivé téma vyvolá bouřlivé reakce...a proč taky ne..pokud je vyvolalo, něco na tom, co jsem psala, asi bude.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.