Přesně tohle my někdo výš otloukal o hlavu, že jsem měl ženu 12 let doma kvůli zdravotním potížím dětí. Ty potíže měli hlavně průběh opakovaných angín, takže nic moc navíc jsme nedostávali, než že děckám občas udělala dr. CRP (podle nálady ji paltila ZP nebo my) , a měli antibiotika a zase antibiotika a další... Jednou autovakcínu, imunitní léky jsme buď platili my, nebo velmi přispívaly. A stát nám opět pomohl tím, že tu a tam měnil registrace ;) nejlíp toho co fungovalo. Takže jsem o dítko pečovali doma, jediná nemocniční léčba dcery byla týden ve špitále kvůli hrt. záklopce, nosní mandle na počkání a dvakrát dcerka padlá na hlavu (s otřesem mozku), čiperka (a to jsme to sice s vděčností přijali, ale viděli jsme za tím hlavně prázdné odd.)
Takže si fakt nemyslím, že jsme se nevyplatili. Žena a nestátní škola vycvičili (pod vedením skvělého kantora) synka ze stavu oficialně dle papírů i školky "obtížně vzdělávatelný v ZŠ, doporučujeme ZvlŠ" na stav prima 8l gymplu (církevního).
Já se jen bránil, přesně stejným útokům, co se do mne někdo pustil před časem, že maminky na RD neplatí daně...
Byl bych poslední, který by odmítl solidaritu