není to tak dávno co v jedné diskuzy adoptovaná starší žena napsala naprosto v rozporu s těmi našemi báchorkami toto : normální matky své děti k adopci nedávají. .... já vím, že se ti to nebude líbit, ale kdybys neměla adoptované dítě uvažovala bys někdy ve smyslu báchorek : jak nemohli, neměli peníze, byli chudí a něměli kde bydlet ? Já teda asi ne. My ado rodiče jsme trénovaní na to , myslet si a hledat pozitivní věci na bio rodičích , ale to pouze z toho důvodu , aby ty naše děti získali dobré sebevědomí, aby si špatné vlastnosti bio rodičů nevztáhli na sebe.... ale jednou , až jim odpovíš na všechny jejich dotazy , tak stejně prozřou...a ono to tak dlouho netrvá,a ani jim na ty dotazy nemusíš odpovědět, naše děti na tohle došly tak v +-10 letech a úplně samy....aby nedošlo k omylu, já si o bio rodičích co se dobrovolně rozhodnou dát děti k adopci myslím jen to dobré, v zájmu dítěte se ho vzdali pro jeho lepší život, protože sami usoudili , že jejich péče by byla nekvalitní, ev. přímo život ohrožující( měla tě moc ráda, protože se rozhodla dát tě lidem co neměli dítě ...a nehodila tě do popelnice) . Máš ale plno rodičů, kteří si děti nechají doma zavřené v postýlce x let , nedávají mu najíst a nestarají se nijak o jeho potřeby a jen zázrakem je tohle dítě zachráněno , více méně náhodou. Víš jak si připadají noví rodiče těchto dětí, když mají v zájmu dítěte vymýšlet báchorku jak neuměla, něměla se starat a pod? Ale přesto jí vymyslejí ...ale jednou dítě pochopí, protože " normální matky své děti k adopci nedávají" a nic na tom nemění to, že takových dětí jsou tisíce.
Předchozí