Pracuju pro zahraniční firmu a pro ně je samozřejmostí, že je žena s dítětem na mateřské dovolené. Co se týče rodičovské, zas tak normální to pro ně není. Pokud jsem chtěla zůstat ve firmě na stejné pozici, "musela" jsem nastoupit do práce hned po ukončení mateřské. Na první 3 měsíce mi vyšli vstříc polovičním úvazkem, ale potom už to bylo neprůchozí. Svoji práci mám ráda a nechtěla jsem o ni přijít. V našem systému jeslí a školek to sice byla komplikace, ale ne neřešitelná. V našem městě totiž jesle nejsou a do státní školky mi nevzali ani 3 leté dítě. Jsem špatná matka protože jsem šla tak brzy do práce? Nebo je lepší zůstat doma tak dlouho dokud mi děti nevezmou do státní školky (což u nás nejdříve ve 4 letech), přijít tak o práci a bát se o střechu nad hlavou?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.