Koupili jsme ho už pro naše první dítko. Párkrát spustil naplano, protože se z něj syn odkulil, ovšem jednou jsme s ním museli zatřást, aby se nadechl, stejnou zkušenost má i moje mamka. Akorát že když ho kupovala ona pro bratra, byla to novinka a stálo to tehdy cca 5000,-. Za tři týdny mám termín a monitor už je i teď nachystaný v postýlce. Věřím matkám, které vzbudí i nepatrná změna v dechu jejich dítěte, mám to podobně, ale stejně nemůžu stát u postýlky pořád.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.