samozřejmě se nesmí třást miminkem jako z hadrovou panenkou ale jen trochu umělé dýchání dávala dcera já jsem úplně selhala vyčítám si to a jak už jsem psala dceři budu na vždy vděčná pokud by to ale nastalo u miminka bez monitoru není možné to uhlídat já se na něj byla kouknout a krásně oddychoval a za chvíli začal houkat přece nemůžete stát pořád u postýlky nebo ho mít u sebe to by jste si nemohli odejít ani na záchod.Monitor jsem si vybojovala koupit až na 5dítko a to až na 2 měsících asi jsem podvědomě měla nějaké tušení a to jsem říkala celé těhu že ho nechci
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.