chápu Vás že Vás ta věta pobouřila až po upozornění jsem si uvědomila jak nešťastně jsem to napsala,psala jsem to jen za sebe jak to cítím já,a nepřemýšlela nad tím že si to spoustu maminek vezme na sebe,každá maminka chce pro své miminko to nejlepší.Vůbec jsem neměla v plánu ho kupovat vždyť i mé 4 děti vyrostli bez něj a musím přiznat že se my zdálo zbytečné vyhodit tolik peněz za něco co zvládnu sama. Asi proto co se stalo jsem to napsala tak blbě nikoho jsem tím nechtěla odsuzovat když ho nekoupí,a věřte my on by sám od sebe nezačal dýchat.Omlouvám se Všem které to vzali na sebe.Tento článek měl pomoc jen těm maminkám ,kteří přemýšlí o pořízení monitoru a váhají.Až po té co se narodil a něco my pořád našeptávalo měla bys ho co nejdřív pořídit jsem na nikoho nedala a pořídila ho a jsem ráda že jsem se poslechla,asi podvědomě jsem tušila že se něco může stát nevím neumím to pořádně vysvětlit.Ještě jednou se omlouvám a ať vám dětičky dělají jenom samou radost a žádné starosti ať s monitorem nebo bez něj.A už se na mě pro tu větu nezlobte: