| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Monitor dechu budeme používat dál

není za co se omlouvat,nechápu,proč se do autorky článku navážíte kvůli jedné špatně formulované větě.Většina z nás ví,jak to bylo myšleno a také většina z nás používá různé "vynálezy" moderní doby k tomu,aby nám ulehčily život.Monitor je jedna z nich.Sama jsem ho používala pro svůj klid,protože jsem prostě nemohla být se svým dítětem sto procent jeho času,i já jsem jen člověk a potřebuju třeba spát a přes den,když spalo dítko,jsem potřebovala dělat i něco jiného,než ho mít u sebe a kontrolovat jestli dýchá("potlačila jsem své instinkty").Dítko nosím i v šátku i v Manduce a musím říct,že v postýlce spí mnohem klidněji a spokojeněji,už jen proto,že není rušeno mým neustálým pohybem,hlasem a vřískáním starších sourozenců,které si mě samozřejmě v okamžiku,kdy nejmladší usne,usurpují pro sebe.A když jsou ti starší např. nemocní,tak ho dávám spát do kočárku ven,aby aspoň ono bylo na vzduchu.A používám jednorázovky ("fuj"),ale s rozumem,vyměňuju docela často a myslím si,že mimísek tím netrpí.Ani já netrpím,když si nevyměním menstruační vložku po každé kapičce,ale prostě podle potřeby,a znám paní,která používá pleny prací a vyměňuje až na základě velikosti rance mezi nožkama dítěte,tak to je fuj,ono si je teda dost často umí stáhnout samo....
abych se tady zbytečně nerozkecávala, shrnuto: článek upozorňuje na to,že v určitých případech má monitor dechu význam a nikoho nenapadá ani neodsuzuje
a ostatní:myslím,že vše je věcí zdravého rozumu,instinktu a potřeb matek,které dle mého názoru z 99 procent dělají to,co pro své dítě považují za nejlepší

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.