My monitor dechu měli a používali, doporučili nám jej už v porodnici pro našeho prvorozeného. Kromě takových drobností, jako, že jsem jej často zapomínala vypnout, nebo že mimino bylo příliš malé nebo matrace příliš silná a spustil se poplach, jsem s ním měla ale jeden vážný problém - je absolutně nepropustný, navíc musí být na pevné podložce a já jsem po 10 dnech při převlékání postýlky zjistila plíseň na matraci! Přesně v místě, kde byl monitor. A to byl ve větrané místnosti, nic se tam nevylilo (ani nepočůralo). Máte s tím někdo také zkušenost?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.