Náš drobeček se narodil o 5 týdnů dříve, tak jsem si také pořídila monitor dechu. Koupila jsem BABYSENSE, který jsem používala i v porodnici a nedám na něj dopustit. ani jednou nespustil žádný planý poplach, jak tady často píšete. Nevím jaký monitor jste používali, ale u BABYSENSE se nám nikdy nestalo, že by spustil planý poplach. Naštěstí nespustil nikdy, jen když jsem Kubíka vytáhla z postýlky a zapomněla jsem monitor vypnout. Monitor měl dvě desky a tak se nám nikdy nestalo že by se odkutálel a monitor houkal, prostě byla pokrytá podložkama skoro celá postýlka. Kuba byl dost cestovatel (po postýlce), ale i přes jeho cestování monitor stále snímal jeo činnost. Používala jsem ho do 7 měsíců. Monitor doporučuji všem maminkám, ale musí být opravdu kvalitní aby nespouštěl plané poplachy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.