| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Dvouletí do školky: Nejdou zájmy rodičů proti zájmům dětí?

Dobry den vam vsem.

Cetla jsem si clanek a bohuzel s nekterymi tvrzenimi nesouhlasim a clanej je bohuzel jednostranny. Moje dcera ma 13 mesicu a ja sla zpet do prace uz kdyz ji byl mesic. Brala jsem ji tam s sebou a nic ji nechybelo. Byla jsem svobodna matka a nejak jsem nas musela uzivit. Ted uz se situace trochu zmenila a to tak, ze nejsem svobodna, ale vdana. Za manzela jsem se vdala pred 9 mesici, ale nemohli jsme bydlet spolu. Spolu bydlime az ted posledni 3 mesice. Ja mam porad praci, ale ted uz jinou a nemuzu ji tam vzit, ale porad si myslim, ze je to lepsi pro vsechny, protoze kdyz se vratim z prace, tak stravim s Terezkou daleko kvalitnejsi cas, nez kdyz bych s ni byla doma. Byla jsem s ni doma jen par mesicu nez jsem si nasla tuhle praci co ted delam a i kdyz jsem s ni stravila cely den, obe jsme z toho nemely nic, protoze Terezka je velice ziva a ja byla jen podrazdena a nervozni. Jak jsem zacala pracovat, tak se vsechno zmenilo. Terezce se venuji jen par hodin denne a pro ni je to lepsi, protoze mela sanci si vytvorit dobry vztah s manzelem, takze kdyz jdu do prace, ona to chape tak, ze maminka jde pryc, ale tatinek se ji bude venovat a hrat si s ni, ale az maminka prijde, tak si s ni bude taky hrat, takze neni zavisla jenom na mne. A muj manzel to nedela z donuceni, ale protoze ma Terezku rad a chce pro nas vsechny lepsi zivot. Jinak samozrejme az by Terezce byly dva roky, tak bych ji do skolky dala, kdyby tady ta moznost byla, protoze taky potrebuje stravit cas s detmi stejneho nebo podobneho veku, protoze v nasem okoli tu moznost nema, ale nerikam, ze bych ji tam nechala kazdy den az do zaviracky. Proste podle potreby

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.