působí to tak možná na Vás a na lidi bez empatie. Ono slovíčko "posera" není vůbec zle míněno, to jsem si jist. Ta paní popsala dobrou zkušenost s péčí a spokojenost. Hnedle se ozval váš spolek, který nesnese něco takového a pustil se do ní. Vysvětlila dostatečně, jak to je a jak se a proč rozhodovala. Váš spolek to ovšem zpochybní včetně podpory, kterou se jí dostalo a skončí na tom, že já jsem pohodlný. Vskutku representativní přístup.
Vy jste nenapsala, jak to na Vás působí, ale něco jiného.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.