nemyslím - v ČR není zvykem zdravotníkům odporovat, či dokonce rozporovat jejich názor... Diskuse s ošetřujícím lékařem bývá dle mojí zkušenosti často vnímána oním lékařem jako zpochybňování jeho odbornosti a úsudku. Setkala jsem se jen s pár doktory, kteří byli ochotni diskutovat o problému a hledat třeba i alternativní řešení a hledat na všem pozitiva i negativa zároveň. V mém životě byli jen 3, z toho dva byli starší docenti v nemocnici (1x Krč, 1x Motol) - v obou případech se nakonec přistoupilo k terapii po dohodě se mnou, trochu jinak, než jak bylo původně plánováno a méně invazivně... Ale jinak mám zkušenost - a že mám bohužel zkušenost s lékaři bohatou -, že téměř jakýkoli dotaz je vnímán jako útok na odbornost dotyčného...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.