| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Když je dítě v nemocnici…

Péťo, ~6~ po přečtení toho článku a reakcí na něj se mi taky mnohé vrátilo a ještě pořád cítím hněv, jak jsem byla vůči zdravotníkům bezmocná.Znovu se mi vybavily všechny ty dohady a znemožňování mé přítomnosti a posílání pryč a moje prosby, aby mě aspoň zavolali, když se bude něco dít, což se nakonec stejně nestalo a to všechno se dělo v době, kdy moje holčička umírala, moje maličká umírala, byly to její poslední dny a já se musela dohadovat a uprošovat, abych mohla být s ní a stejně mi to bylo několikrát znemožněno. Ubližovalo to mě, ale nejvíc Milence, její zoufalství z toho, že tam máma zase není bylo naprosto zřetelné, dokázala mě volat a plakat celou noc, sestry, co jí ošetřovaly, mi to říkaly. Pořád někdo apeloval na mojí rozumnost, když to přece nejde, tak to nejde. Ve skutečnosti to nešlo, protože se nechtělo, aby to šlo, sama mohu posoudit, že o podmínkách to nebylo, protože v Motole mohly být matky na Jip aspoň přes den a prostorové a další podmínky tam byly o dost horší než v Plzni, kde byla na Jip dovolená 15 min. návštěva. Zpětně je jasné, že ta požadovaná rozumnost vůbec nebyla rozumná, jenže už se to nedá vrátit a ani nijak jí to nemůžu vynahradit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.