kili nevím....syn se do 4let nebál injekcí...vždycky spolupracoval....prootže to odemně měl předem popsaný...a přesto se nám stalo to co to změnilo...a zazlívám to personálu....nemocnice...proorže od tý doby problém přetrvává už 8let....
Byli jsme hospitalizovaný....pro bolest břicha...tak nás tam enchali na pozorování. říkám., že pokud mu budou něco dělat chci to vědět a vysvětlit mu to, že je pak klidnej a spolupracuje perfektně...jedno ráno se v 5:30 rozrazili dveře od pokoje přilítli 2 sestry vrhli se mi na syna a než jsem stačila zakročit a rozlepit oko....tak mu vzali krev...šílenej řev...a od té doby se bojí.......prootže mu to chtěli vzít ve spaní to snad není možný
tenhle přístup..a vysvětlili mě to podobně jako se tu píše, že bez rodičů je to lepší......,ale není to zjistili , že když mi to řekli syn dělal co chtěli...protže jim to vždycky vysvětluju od miminka.....a jsou na to zvyklý......
Nechápu, že tohle někdo nepochopí....
NAopak od té doby se syn bojí jakýkoliv jehli a očkování. Takže za to můžu poděkovat personálu v nemocnici