| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Když je dítě v nemocnici…

Kili, reagovala jsem na toto:
Přítomnost rodiče při výkonu je někdy pro dítko dobrá, někdy ne. Zdravotníci nemají zájem šidit ani Vás, ani Vaše dítě, právě naopak, chtějí to nejvýhodnější a to také radí.
Všichni zdravotníci nejsou školení v jednání s dětmi. Některým vůbec chybí jednání jakékoli. V tom našem případě nechtěli to nejlepší pro moje dítě, protože kdyby chtěli, tak by jednali alespoň tak, jak poté s ním jednali lékaři a sestry na dětském oddělení. Byla jsem v šoku, když jsem slyšela sestru řvát na moje 5ti leté dítě - neřvi, nebo ti tam tu jehlu bodnu třeba 10x. Neslyšela a neviděla jsem ani náznak empatie. Přitom na dětském oddělení musel snést více zákroků a více nezbytné bolesti, jenže tam měli prostě vhodný přístup. Stačilo vysvětlit, pohladit, zklidnit, utěšit. Nikdo mu nemusel vyhrožovat opakovaným bodáním jehel. Ostatně díky postupu prvních zdravotníků jsme řešili další problém krom toho, s kterým jsme tam šli - silný zánět v jedné ruce /kam ho bodala snad 5x, protože nebyla schopná mu nabrat krev/. Kupodivu na dětském se jim to podařilo bez křiku a hned napoprvé.
Killi - rád to jistě neslyšíš, ale bohužel ne všichni zdravotníci dodržují listinu práv pacientů. A těch, kteří ji dodržují do puntíku, je opravdu minimum.~Rv

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.