Musím reagovat. Kočky mám tři, v bytě a chovám je od dětství. Tak za prvé, kočka nesmrdí, pokud se dobře a pravidelně čistí její záchod, to je základ. Za druhé, každé kotě co jsem měla, se naučilo chodit na záchod okamžitě (měla jsem za život asi 10 koček - postupně). Stačí dát na mísu se stelivem a pud v kočce udělá svoje. Koťata si v záchodě vesele hrabaly a hned učúraly. Pak chodily už jen tam. Kastrace mi přijde jako samozřejmost u doma chovaného jedince. Kočka je na chov poměrně snadná proti psovi, proto rodině která chce zvíře a nemá moc času můžu doporučit. Stačí dodržovat zásadu čistého záchodu a čerstvého kvalitního krmiva. Pak taky česat kvůli chlupům.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.