- jistě to nejsem já, kdo z Vás dělá pitomce, ani nic takového nemám a neměl jsem v úmyslu, závěrečná věta Vašeho příspěvku, na který nyní reaguji, je v tomto ohledu vskutku inkoherentní, stejně jako povídání o vysokých školách
- Vy jste reagovala na můj příspěvek m.j. slovy
"..čtu ty Vaše odborné výrazy, cizí slova, obraty, které aby človek pohledal.."
a v tom příspěvku není jiné cizí slovo než "individuální"
- nyní citujete slova "inkoherentní příspěvek plný osobních invektiv", která nebyla určena Vám a ani se Vašeho psaní netýkala (ledaže byste si měnila nicky), jak lze dohledat ve vlákně. Vůbec nevím, co to má co společného s tím, jaká slova Vy užíváte nebo neužíváte doma.
- Nemám proč se cítit dotčen a ani se tak necítím. Je mi veskrze lhostejné, zda kdo s něčím souhlasí nebo nesouhlasí
to je přeci každého věc
- vznesla jste dotaz na můj názor,, já jsem předeslal, že můj názor není podstatný a Vy nyní sama píšete, že pro Vás už nemá tu váhu, to je OK a nenacházím v tom rozpor, názorů může být přehršle, pravda je jedna a není určena k tomu, aby ji někdo vlastnil.
- i empatie je vnímání
- Vy popisujete svou zkušenost s jinými rodiči, já mám zase jinou. Reagoval jsem na to, co napsala paní Jana a za co nepatřičně sklidila nemálo mentorských slov. Vždycky se najdou Eskymáci, kteří radí obyvatelům Konga jak se zachovat v období tropických dešťů a mentoři již udělují své fundované lekce těm, kteří volbu paní Jany schválili
Předchozí