Taky máme stejný problém.Malá se narodila ve 41.týdnu, měla 51cm 3,690kg a kojila jsem do 1 roku a krásně přibírala ale po zavedení příkrmu od 6měsíců se vše zlomila. Teď má 19 měsíců a je hubeňour´, ještě nemá ano 10kg.Od roku měla období kdy jedla všchno, pak si vybírala a nakonec nechtěla nic (jen třeba 3 lžičky) a to jsem byla fakt neštastná protože nepomáhalo nic (pěkně, škaredě, násilím, hrou ani vyhladověním) prostě nejí ale zobe. A tak se s tím pokouším smířit což mi teda fakt nejde....kdyby aspoň nebyla tak aktivní!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.