| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsme zvítězili nad příkrmy

Souhlasím, hlavně klid a pokud vás doktor ujistí, že je dě´tátko zdravé a nic mu nechybí, není důvod k panice. Moje dcerka téměř do dvou let nechtěla nejen jíst, ale ani pít něco jiného, než mateřské mléko.Měla v roce něco přes 7 kilo, ale byla a je zdravá. U lékaře jsme byli jen jednou s rýmou ve 2 měsících.Ve dvou letech již jednou nebo dvakrát za den nšco málo snědla.To papání po pár lžičkách jí zůstalo do tří let,pak jedla jen vařený od maminky, později babičky.V pěti šla do školky, první měsíc jídlu nedala, ale teď už žádný problém.Odstavovala jsem ji až v 5 letech,měla jsem moc mléka, druhá dcerka nestačila pít a když Pája chtěla, tak byla kojená také.Kojení ukončilo vlastně až třetí těhotenství.Teď šestiletá občas smlouvá, že chce prso, po pravdě občas dostane, protože mám opravdu hodně mléka , ale s jídlem potíže nejsou. Opravdu, každý doroste do toho, že mu jídlo chutná.Ovšem každý z nás jindy.Hlavně ať jsou drobci zdraví a kojení a krmení by neměl být stresující zážitek pro zůčastněné.těch si zažijem i tak dost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.