Souhlasím, hlavně klid a pokud vás doktor ujistí, že je dě´tátko zdravé a nic mu nechybí, není důvod k panice. Moje dcerka téměř do dvou let nechtěla nejen jíst, ale ani pít něco jiného, než mateřské mléko.Měla v roce něco přes 7 kilo, ale byla a je zdravá. U lékaře jsme byli jen jednou s rýmou ve 2 měsících.Ve dvou letech již jednou nebo dvakrát za den nšco málo snědla.To papání po pár lžičkách jí zůstalo do tří let,pak jedla jen vařený od maminky, později babičky.V pěti šla do školky, první měsíc jídlu nedala, ale teď už žádný problém.Odstavovala jsem ji až v 5 letech,měla jsem moc mléka, druhá dcerka nestačila pít a když Pája chtěla, tak byla kojená také.Kojení ukončilo vlastně až třetí těhotenství.Teď šestiletá občas smlouvá, že chce prso, po pravdě občas dostane, protože mám opravdu hodně mléka , ale s jídlem potíže nejsou. Opravdu, každý doroste do toho, že mu jídlo chutná.Ovšem každý z nás jindy.Hlavně ať jsou drobci zdraví a kojení a krmení by neměl být stresující zážitek pro zůčastněné.těch si zažijem i tak dost.
Předchozí