mít dítě DS je náročné na druhou stranu jít na potrat v poměrně pokročilém stadiu těhotenství a to navíc s vědomím, že děťátko je možná postižené není náročné? Mně by potrat přišel daleko horší varianta než mít postižené dítě. Pro mě je to prostě zabití někoho, kdo žije, vnímá a má nárok strávit mezi námi čas, který mu je vyměřený (i kdyby to měl být jen čas strávený u mě v bříšku nebo třeba krátký čas). U lidí s DS to může být i dlouhý a spokojený život. Každý chce prostě jednoduchý život a do něj asi starost o někoho kdo není zrovna 100% podle představ většinové společnosti, nezapadá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.