| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku "Age diskriminace" aneb od jakého věku nemá senior mozek...

Edit - s babičkou nikdo žít nemusí, má vlastní byt v našem domě, kde bydlí sestra a teta s rodinami, kterým pomáhá s úřady, venčí psy, když jsou v práci, žehlí...zkrátka pomáhá spíš ona nám všem.
K nám jezdí na několikatýdenní návštěvy.
Mrzí mě, že s náma nebydlí, protože mi hodně pomáhá, můžem se bavit o čemkoli, včetně filosoie a klidně ve francozštině, chodíme na 6-10km výlety, plaveme... Pere, vaří, žehlí, uklízí, čte, stará se mi o batole... (prostě zneužívaný senior ~t~ )
Je vidět, že jsi trochu stižena svým povoláním i soužitím se seniorem jiného druhu:
MOJE BABIČKA JE TOTIŽ ČLOVĚK JAKO KAŽDÝ JINÝ!!!
Ale to už jsem psala v článku, který jsi četla zjevně jen povrchně.

Takže patříš mezi ty, kterým je egál, jestli je senior myslící nebo dementní - prostě přístup nebudeme odlišovat, je to namáhavé, co?

A jinak - naše rodiny si seniory "nechávají" a nikam je nesrkají, ale spíš to beru jako dar a výhodu - ne každý má takovou možnost - takže až bude babička potřebovat opravdovou pomoc - ne jen tu poúrazovou, postarám se ráda. Vím, co to obnáší a nemám s tím problém!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.