Na to že jsi původem zdravotník jsi opravdu rázná, zajímalo by mě jak tak ze dvou reakcí na článek usoudíš jak jednám ze seniory, jsem na ně arogantní a nerespektuji je jako lidi -))))) Jsi ze školy stejně dloho jako já a moc dobře víš jak to s naším zdravotnickým systémem vypadá , že jsou v něm arogatní lékaři a sestry nepopírám , dělám s nimi každý den . Mluvila jsem o tom jak se někteří lidé chovají k nám k personálu. A že jsou to ze dvou třetin senioři je fakt !! Přeji Tobě i Tvé babičce ve dobré, ale člověk jedná jinak s člověkem z rodiny než s cizím. Myslím že já se k lidem na našem oddělení chovám slušně,oslovuji je vždy jménem i v situacích kdy neví jak jmenují!., snažím se jim vyjít vstříct a nikdy jsem je neponižovala. Bohužel veřejnost má jednostranný názor a ty nejsi vyjímkou i když jsi vlastně od "fochu".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.