Moje babička si zažila něco podobného. Jedno léto se kvůli embolii dostala do relativně vážného stavu a po pobytu v nemocnici byla na určitý čas v LDN.
Fyzicky už na tom babička úplně nejlíp nebyla (2x endoprotéza, astma a i nějaká alergie - přestože to všechno přišlo až ke stáru).
Ovšem duševně na tom byla líp, než leckterý mladý člověk (stále si udržuje znalost 3 jazyků, bez knížky by nemohla být ani den, rozhled má daleko lepší, než já...) - a taky se tam k ní chovali stylem: "Ale babi..."
A ještě jedna příhoda:
Můj děda byl kdysi primář neurologie v okresní nemocnici. Jednou za ním jela moje mamka (jeho dcera) do práce na návštěvu.
Došla na oddělení, na chodbě potkala uklizečku a ptala se, kde by našla Dr. O. Uklizečka na ni spustila zhurta: "Snad pana PRIMÁŘE O.". Máma schválně odpověděla: "Víte, já tatínka nikde nemůžu najít". I milá uklizečka najednou spustila sladce: "Ááá, vy jste dceruška! Tatínek je (tam a tam)"...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.