ano s článkem souhlasím, nenajde se snad žádný chlap pro život, také to vzdávám, když vidím nezájem nebo neslučitelné názory...ale dost často se mi stávalo, že jsem to byla já, kdo chtěl rozchod a muži mě nechtěli opustit , nevím proč.., jenže pro mne byl vztah velmi dusivý a nesnesitelný...a to nejen k vůli milenkám, které měli nebo jejich špatné sebestředné chování... asi je snad chyba ve mě, že nedokáži tolerovat hrubé chování ke mě??? chraň bůh k mým dětem, což si vždy pohlídám...
vychovala jsem tři děti a úplně sama...nedrogují, nejsou zlí... tak si říkám,že i když peníze nejsou a nebyly, snad budu mít na studia pro mé dcery, které jsou ještě v mé péči. Někdy to chci vzdát, protože jsem vážně nemocná, a nikdo není, kdo by pomohl. Nyní jsem bez práce a lichváři si na mě brousí nechty, znáte horší osud???
S pozdravem. Eva.
Ještě jeden a horší trend se vyskytuje v naší společnosti a to je lichva s majetkem lidí, kteří by chtěli slušně splácet dlouhodobý úvěr, ale nemohou, protože banky nepůjčují a nebankovní sektor vás obere o všechno!!!!
Předchozí