podivejte se, nevim,z jakeho duvodu se rozpadlo vase manzelstvi a to tak, ze jste meli oba dostatek financnich prostredku koupit dva domy, vcetne vybaveni vedle sebe... U me se rozpadlo z vaznych duvodu, zavislosti, agresivitou, psychickym deptanim a to vse pred detmi, takze pro me je muj byvali odpad. A rozvod jsem volili proto, ze jsem chtela, abychom meli s detmi klidnou domactnost. Jak pise autorka clanku "nez spatny chlap, lepsi zadny chlap". A nez me zase napadnete, jak si muzu sama za to, koho jsem si vybrala, tak znovu opakuji, nebyl takovy od zacatku, vyvinulo se to behem deseti let vztahu a nebylo mozne s tim nic delat, z jeho strany byla nulova spoluprace a situace se zhorsovala a hrotila kazdy dalsi den navic, takze pro me a moje deti byl rozvod osvobozenim. Styk mu s detmi umoznuji, ano, pokud mozno co nejvice za dohledu dalsi osoby, me, jeho rodicu apod, protoze proste neni schopen se sam poradne postarat ani sam o sebe natoz o dve malinky deti. Nemluve o tom,ze vetsinou,kdyz je ma na chvili sam, spatne to dopadne a ja nebudu riskovat jejich zdravi a nebo nedejboze zivot jenom proto, aby to bylo podle zen, jako jste vy, koscher. Jestlize vam to takhle funguje, opakuji, dobre pro vas. Ja nemam financni prostredky na koupi dvou domu a na rozdil od vas mam deti dve. A uprimne receno, enchtela bych ani za nic bydlet vedle neho, protoze tim by se pro me nic nevyresilo, to bych zrovna mohla dal setrvat ve svazku s nim
Předchozí