s takovymhle nazorem a reakci se setkavam bohuzel casto. Ale verte nebo ne, kdyby naznaky byly, nesla bych do toho, sama jsem si tohle prozivala s matkou jako dite a prisahala, ze ja si takovyho blba preci nemuzu nidky najit!Clovek tezko ovlivni do koho se zamiluje a na zacatku je vsechno ruzove. A pretvarovat se lidi dokazi dlouho i nekolik let. A kvuli obcasnym hadkam na zacatku jsem nechtela nas vzah zahazovat, protoze to jsou ty prkotiny, ktere tu lide v diskuzi odsuzuji... .Jejich povahu meni i ruzne dalsi okolnosti, v nasem pripade manzelova zavislost na THC. Nidky mi ani cely roky neveril, jak se zmenil a jaky je doma, na verejnosti byl uplne jiny, tichy, mily, dobrosrdecny a zabavny... a takhle jsem ho i ja poznal a takoveho jsem si ho brala. Ale po svatbe se uvolnili veskere jeho zabrany a doma se z neho stal nervni a agresivni despota a systematicky me se svoji dominantni matkou deptali. Dodnes, prestoze jsem neodesla kvuli jinemu muzi, me vetsina spolecnych znamych obvinuje z rozbiti rodiny a jeho chudacka lituji, vzdyt on se umi tak dobre politovat a poddat to, takze na reakce jako je ta vase jsem zvykla. Na jednu stranu me mrzi kvuli detem, ze nemaji poradneho otce i kvuli me, protoze bych si taky potrebovala nekdy oddechnout a s cistym svedomim, ze to zvladne mu je pujcit.
Předchozí