Kdyby měla moje dcera 2 poloviční domovy,a i kdyby tam měla vše potřebné,nestačil by jí jeden plyšák.Stačí,když jedeme na chalupu,kde má spousty hraček natrvalo,další spoustu si bereme s sebou.A nejde jen o hračky...Zkusila jste si takhle žít?Kdysi jsem měla 2 domovy...doma byt a v místě zaměstnání podnájem.Byly to 3 nejvíce vysilující roky a to jsem byla dopsělá a nemusela jsem řešit jestli mi chybí maminka nebo tatínek.Ačkoli oba byly moje domovy,vždy jsem se těšila do toho,co jsem považovala za více svůj domov.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.