Tak to me mrzi a musim Vas v tomto podporit. Vyrostla jsem v uplne stejne rodine. Nevim, jestli mela moje matka pred svatbou nejake tuseni. Mozna jo. Mozna ne. Kazdopadne otec byl dlouha leta skryty alkoholik. Na verejnosti nikdy a opakuji NIKDY ostentativne nepil. Pripadne mel jen pripominky na adresu me matky - ze kdyz ona si dava, tak nekdo musi byt doma strizlivy. Jen bych dodala, ze moje matka absolutne nema a nikdy nemela s alkoholem problemy. Jen si obcas dala sklenicku na rodinnych oslavach, atp... Otec ze sebe vzdy delal maleho nepochopeneho uslapnuteho chudacka. Na verejnosti to byl nejmilejsi a nejhodnejsi chlap, ktery by ani mouse neublizil. A doma jeho utajene chlastani se postupne menilo v nocni muru nas vsech. Nakonec se upil k smrti. Jedine, co matce dodnes nemuzu odpustit je, ze se nikdy nerozvedla a my jsme musely zit v absolutne nefunkcnim manzelstvi plnem nenavisti. Pry se nechtela rozvadet kvuli detem.... Ackoliv jsme ji o to nekolikrat se sestrou prosily....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.