| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Sama na děti i na život

BOSORKA : Tak s polovicou tvojho nazoru a prisevku súhlasím. S polovicou nie. Je pravdou že všeci ludia si uvedomia a zafixuju chyby, až ked niečo strácajú. No bohužial vtedy je už neskoro a nieje cesty naspäť ! No je to tak a ináč to už nikdy nebude. Lenže je tu ešte jedná možnosť, ktorú nie všetci rozhodnutý k rozvodu z nejakeho dvôvodu využijú. Je to druhá šanca pre partnera.Lenže dnes je iná doba, nikto sa nechce ponižit, nikto sa nechce prisposobovat, nikto nechce tolerovat. POVAHA, Zdoraznujem POVAHA, je TO čo ludí SPÁJA. Áno presne vtedy !!! Keď už sa podpisuju papiere k rozvodu, presne vtedy ked je uz určené 1 pojednávanie na súde (1 stáni u soudu ), ked je uz 1 stáni. Vtedy si človek uvedomí svoje chyby, čo mal a nevedel si vážiť - cenniť a o čo prichádza.
Sám som niečo zažil, no nič nelutujem !!! Akokolvek sa moja Ex rozhodla ja to rešpektujem, je to jej život, ja som sa len prisposobil. Nekomunikujeme od rozvodu skoro 7 rokov, presne tak ako si to zariadila.
Len aby som to priblížil : Sám som túžil po 2 šanci, ktorú som nedostal. V tej chvíli som na vela veci prišiel, vela veci si uvedomil, hoci som nevedel, prečo sa rozvádza. Dvôvod rozvodu neviem dodnes, no ani ma to nezaujíma.No po súdnom uznesení o zakaze vstupu do spolocného bytu sa tam nastahoval iny muž.Vydržala sním 4 roky a ten, už jej byt medzitým predal. Od rozvodu si chodím k detom raz mesacne na víkend. Bývam a stravujem sa u Tchíni a Tchána a používám moje a Tchánove- spoločne auto. Spomienky a deti tie mi nikto nevezme, tie budú iba moje.
Výrok súdneho znalca po rozvode: - Odporúča, čím častejší styk - /návštevy/ otca s detmi.

Čo sa týka druhej časti tvoho príspeku, existujú ludia, ktorý sa za žiadných podmienok nezmestia do kože,niesú spokojný sami zo SEBOU, čiže nebudú spokojný nikdy s nikým a níčím a s partnerom už vôbec nie.
U nas sa tomu hovorí skreslene ale takto: Žena ked má ocas, tak chce peníze. Ked má peníze, tak chce ocas. A ked má aj peníze aj ocas, tak sa nezmestí do kože a nesdí si na prdeli. Tak chodí, len s kamarádkami, najde si milenca vídí iba seba. Potom sa rozvádza. To je preto ze uz mala vsetko co k zivotu potrebuje a nevedala si to vážiť - cenniť.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.