Dobrý den, mohl by mi někdo poradit? Moje 18ti měsíční dcera má nohy dost do O, my s manželem máme nohy spíš do X. Také trochu šmajdá, ale to asi každé dítě. Pediatrička mě uklidňuje, že se to zlepší samo. Dříve jsme cvičili Vojtovku (displazie kyčlí - způsobeno nejspíš polohou v děloze: konec pánevní). Chodit začala ve 13ti měsících, v pohodě vyjde schody a běhá. Jen mě děsí ten tvar - je to opravdu dost patrné :((
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.