Moc ti to přeju. Také jsem si to tak nějak představovala.
Slova spavé dítě a naklizený byt mě fascinovala. Naše dítě od narození řvalo a řvalo, v noci spalo mezi 3 a 4 hodinou. Přes den buď řvalo, jedlo (občas jedlo 16 hodin denně, vzhledem k nízké porodní váze jsme mu nebránili), výjimečně spalo.
Začala jsem dělat na půl úvazku když mu byl rok a kousek, napůl z domova,napůl z kanceláře, ale protože jsem byla zároveň těhotná, tak z toho nebyl klid, ale vystresovaná matka, totální nepořádek v bytě, dítě které křičelo do mých pracovních telefonátů "Maminka telefonovat NÉ" a tak když se narodil druhý prcek, moc ráda jsem byla 4 roky doma bez práce.
Je pravda, že teď po RD byl nástup do práce moc prima, 8 hodin se kolem mě nikdo nepere, pořád něco nechce, nikdo nikoho "omylem" nekousne, ale mám pocit, že je ztrácím :(
Ráno v 6 stávat, 6:20 odjezd do práce, v 16:00 úprk z práce abych stihla škoku, družinu, příjezd domů v pět, než vybalím tašky, dám dětem najíst, udělám se starší úkoly je šest, vykoupu je, připravím věci na zítřek je půl sedmé a přichází manžel, který očekává, že je hotová večeře, vyžehlené ty kalhoty, co dal včera vyprat a proč jsem vlastně ještě nevyluxovala.
Předchozí