Mně přišlo děsně vtipné, že se paní mamimka musí namalovat. Už jsem nějak zapomněla, že bylo dříve potřeba věnovat i čtvrthodinu malování... Totiž, od gymplu tohle nijak nereším, nějak se mi nechce smývat ksicht po večerech a pak si říkat, že manželovi se možná bez slupky nebud líbit... ,
Ale každopádně famdím. Ke mně přišla práce zcela náhodnou na mateřské s druhým mrňouskem ( mám je po roce a čtvrt), v jeho roce a půl jsem šla na půl úvazku a je to naprosto bezva! Miláčkové mají na mě dost času a já na ně, ale taky si dáchnu a trochu intelektuáolně žiju (učím dějepis a angličtinu na základce, ačkoli vystudování mám někde trochu jinde).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.