Taky to mám stejně. Mám syna 3 roky a dceru rok, do práce na částečný úvazek jsem šla, kydž bylo synovi 9 měsíců a bylo to fajn, člověk nebyl jen furt doma a kydž jsem byla s ním, měla jsem spoustu energie, která mi kolikrát už odpoledne na mateřské chyběla. Chtěli jsme pak drughé dítě 2 roky po prvním a vyšlo to hned, v práci se to tak nějak sypalo a tak to byla docela klika. Dcera se narodila a já jsem věděla, že zpátky do bývalé firmy se nevrátí, i když se snad začíná vzpamatovávat, ale manažerská fce v jiném městě, a dvě děti, když si je chci užít spolu moc nefungují. tak jsem si začala hned po narození dcerky dodělávat pedagogické minimum a jednou za čas vypadnout do školy balo super, no a od roku a2 měsíců dcery jsem nastoupila do školy kousek od domu, na plný úvazek, ale jsem doma stejně jako na částečném úvazku v bývalé práci, moc mě to baví, i když plat se nedá srovnat.-( a zatim s přípravami do škola a čekajícími závěrečkami mám co dělat, naštěstí hlídaá babi, která bydlí hned vedle a syn chodí do školky, takže je to ideální a musím říct, že si to vše náležitě užívám a to musím dodat, že dcera není pohodové mimi a nikdy nebyla, syn ano, ještě teď vstávám tak 8x za noc utěšit, dát čaj apod. a to jsme aby se to odnaučila vyzkoušeli vše, ale já se cejtím báječně.
Předchozí