ten článek je o něčem jíném ...než o trimfu v návratu ke kariéře....nemám ráda reakce tohoto typu - i tvému přístupu by šlo ledacos vytknout, ale o tom to není - je to o tom, že seberealizovat se v přebalování, vaření, uklízení a hraní si s dětmi není zase tak jednoduché a někomu to prostě nestačí - své děti miluju a nechtěla bych jim ublížit, ale zhroucená matka mezi košem prádla a horou nádobí není pro ně žádným bohatstvím - spokojená a šťastná ano - takže já gratuluju autorce článku a přeji ať štěstí a radost neopadá ani s přibívajícím množstvím dětí a s větším množstvím práce:))také jsem u prvního jedzila příležitostně pracovat x kilometrů jiným směrem než mám hlídání a většina výdělku padla na náklady - ale to, jak to mi to pomohlo bylo zcela evidetní:))již teď koumu jak to provedu, když mám ratolesti dvě:)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.