hezká debata pro ty šťastnější- u nás na vesnici na celkem velké škole jsou angličtináři pár let (nebo lekcí) před dětma, rodilého mluvčího ochotného pracovat i s dětma jsem v okolí dvaceti km už tři roky nesehnala a jsem šťastná, že dceru vzala na konverzaci dívka, co byla pět let v Anglii. Blízko nás ve větším městě je několik škol (cca 5) a co vím ani jejich dobří jazykáři venku nebyli. Je teď zřejmě problém, že učitel musí mít VŠ pedagogického směru. Kamarádka studovala AJ, po promoci šla učit, musela si dodělat pedagogiku a potom už ven nejela. Takže vám závidím debatu o tom, co a jak by se mělo učit. Já bych brala jakoukoli verzi dobře.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.