Děkuji, tohle sedlo.
Někde jsem tu psala že mám doma 3 slečny, prostřední má ADHD.
Od školky kvůli učitelkám lítáme po různých vyšetřeních od odborníků na dětskou psychiku.
Nyní je v 6.třídě a martýrium pokračuje, rok jsme navštěvovali dětskou psycholožku, ale škola na její výsledky a doporučení nemohla brát zřetel, jelikož škola,kterou dcera navštěvuje nemá s touto psycholožkopu doložené oprávnění na diagnostiku školáků..prostě mi zamítli mojí iniciativu a doporučení aby dcera navštěvovala speciální třídu(10dětí+učitel/ka) na její škole zamítli.
Natož mi dcery třídní..DŮRAZNĚ DOPORUČILA, aby jsem zašla do ppp-pedagogickopsychol.poradny, kterou uznává jejich škola,aby mi uznali zvlášní výuku.
O prázdninách jsem absolvovaly tedy sezení s výbornou..opravdu psycholožka na svém msítě..hodná, milá, trpělivé,když se potkáme vždy popovídáme.
Ta nám na základě sezení a předchozího doporučení od psychiatřičky(divila se proč ho škola neakceptovala) sepsala tedy doporučení na speciální výuku pro tyto děti.
Vše jsem včas donesla do školy a ředitelka přislíbila před svědky (zástupcem řed. a vých. poradkyní)že dceru zařadí do spec. třídy.
Světe div se, dětí s tímto problémem je na škole v jejím ročníku tolik, že na mojí dceru ve třídě již nezbylo místo!
Tak co teď, prvně mě napadlo dceru dát na jinou školu, ale je tu asi 12škol a všude mají tyto třídy zaplněné.
Na zvláštní školu? Na to mi ani psycholožce nepřipadá.
A tak zůstala ve staré třídě, na kterou nadává i její třídní učitel.
Jak tam jsou zlé a nepřejícné děti, drzé a nevychované.
Jak si tam dělají naschváli a ubližují si, natož si pomoct.
A když na tř. schůzkách slyšíte rodiče jak své děti líčí jako andílka, co se nepere a všichni kolem mu ubližují a sprostě nadávají, je vám z toho na nic.
Ono svalit vinu na jiného je vždy jednodužší..vidí to u nás dospělých, jak nám to pak vše prochází a ještě nás všichni litují.
Předchozí