Dobrý den, musím reagovat na Váš příspěvek.Mému synkovi dělali průplach a sondáž již 3x a zážitek je to pro něj i pro mne opravdu otřesný!!!Že by to mimi nebolelo o tom silně pochybuju.O nějakém umrtvení o kterém se píše na netu, nemůže být ani řeč.U každého zákroku jsem byla se synem a jen se modlím, aby to už bylo pryč.K naší a především jeho smůle, nám to zatím moc nepomohlo a tento čtvrtek jsme odesláni do nemocnice v Praze na Karlák.Již celý týden mám noční můry z toho co bude.Synovi budou 5.11. 4 měsíce a já jen lituji toho, že jsem jeho dětskou mudr nepřesvědčila dříve, aby nás na oční odeslala hned.Syn se s tím již narodil.Nechci nikoho strašit ale je to děs!P.S. průplach a sondáž je něco jiného.Obojí asi stojí za to :o((((
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.