| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Expert na spánek vašich dětí? Jedině vy!

Ahoj. Vím, že názory jsou různé, ale hlavně ta naše miminka jsou každé jiné. My jsme si na mimčo počkali do pokročilého věku, a já oč jsem starší, tak se o toho drobečka asi víc bojím. Takže máme monitor dechu, postýlku a... Kdybyste někdo potřeboval, mohu věnovat. Ale vážně. V těhotenství jsem vykřikovala, jak mimčo bude ve své postýlce. I z porodnice jsem šla s tímto přesvědčením. Netrvalo ani jednu probrečenou noc. Druhý den už jsem tušila, že i ty další budou trochu jiné než v mych představách. Malého bolelo bříško, kojení se nedařilo a já se každou noc snažila neusnout únavou dříve než on, abych ho mohla dát zpátky do postýlky. Často asistoval i manžel, posunky jsme se domlouvali, zda už mimčo spinká dost tvrdě, aby zvládlo akci přesun. Hádejte výsledek. Když už se náhodou nevzbudil hned, brečel Pavlíček do pár minut. Až jsme to vzdali a najednou prostě spal s námi v posteli celou noc. Dlužno dodat, že nám ten slavný monitor dechu parkrát spustil poplach, doufáme, že planý, a nepřeji nikomu takovéhle šoky. Takže se hlavou stále honí co kdyby... Až mi pak naštěstí několik moudrých žen řeklo:" Přestaň blbnout. Dříve bys mrně také nedala daleko od sebe, protože by mu byla zima a něco by Ti ho mohlo sežrat." Tak jsem si sama pro sebe řekla, že snad matka příroda není žádný blbec. Malý spí s námi, pro jistotu tedy u mě, manžel má opravdu tvrdé spaní. Věřím, že kdybych ho kvůli problémům s kojením nemusela budit, prospí klidně celou noc. Dříve bez dudlíku ve formě máminýho prsa prostě neusnul a před půlnocí to nemělo ani smysl zkoušet. Dnes mu jsou tři měsíce a včera usnul po nakojení v deset večer, přenesli jsme ho do naší postele a pak si přišli lehnout k němu. Začínám věřit jemu i sobě, že to přirozeně zvládnem. Časem se snad přestěhuje do své postýlky. Asi to chce děvčata, vážně nebláznit. Dát na svou intuici, vždyť jsou ty mimča naše. Pokud mamka potřebuje pro svůj klid monitor dechu, ať si ho koupí, pokud potřebuje mít miminko u sebe mámu, přece mu ji nebudeme brát. Přeji všem klidné noci bez pláče a radostné dny.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.