Mě prostě nedojme, že indiánka ve Venezuele se neohlíží za dítětem, pro mě je tato studie jen další zbytečnou, ne které se někdo chce přiživit. dneska zkoumání s prominutím takových kravin je velký byznys. Vzpomeňme kolik rodičů je ochotno platit kurzy AJ pro nemluvňata, protože někdo výzkumem něco zjistil. Nejsem proti výzkumu jako takovému, ale jsem proti výzkumu z prominutím blbostí
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.