Samozřejmě,že si hlídá matku.Problém je v tom,že na venkově,kde je provoz roven nule dám dětem ??absolutní svobodu??,ale v městském provozu to není praktikovatelné.Co ohrožuje malé indiány?V jejich prostředí téměř nic.A nemusíme chodit daleko.Moje prababička pracovala na poli a své děti brala sebou.Prostě je nechala a oni si jí pohlídaly.Jenže v té době projel maximálně koňský povoz.Kůň před dítětem sám zastaví,protože má mozek a vozku.Náklaďák mozek nemá a jeho řidič ,byť ho ve většině případů má i když šlápne na brzdu,tak tu naloženou káru prostě nezastaví.A popravdě,která z nás nechá své dítě běžet proti náklaďáku a bude čekat zda uhne či zastaví.Nejsme přecitlivělé,jen se přizpůsobujeme době a prostředí ve kterém žijeme.Indiánům se prostředí nemění a šátkování na to má vliv roven nule.Kolik lidí v republice nikdy nepoužili kočárek a přesto své děti houfují.Já patřím mezi ně.A přesto bych neignorovala,kdyby syn přebíhal silnici bez rozhlédnutí a já se jen dívala zda mu to vyjde či ne.Až budu žít v prostředí indiánů,tak bude s hlídáním konec.
Předchozí