Zajícová,přesně. Chce to toleranci na obou stranách. Když jdu někam s dětmi, vybírám restauraci s dětským koutkem či něčím pro děti zajímavým. nenechávám své děti běhat po restauraci, jdeme tam většinou za účelem jídla, takže se najíme a jdem. Nebudu riskovat zbytečné neštěstí ve formě polití dítěte něčím horkým. Když mé dítě nevydrží sedět a hrát si v židličce nebo v dětském koutku, tak s ním prostě do restaurace nechodím. Kočár jsem vždycky snažila parkovat tak, abych nebránila v průchodu ostatním.
No a pokud mám chuť jít si posedět bez dětí s kamarádkou na kafe, obloukem se všem rodinám s dětmi vyhýbám. Dokonce se jim vyhýbám i ve vlaku. Právě proto, že mám za celý den svých dětí dost a chci mít taky někdy klid.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.